Кои са най-подхождащите обувки на правата пола?

Скъпи девойки, навярно много сте се чудили с какви обувки да комбинирате правата си пола, за да сияете в очите на околните. Този материал ще ви даде правилната насока за перфектната комбинация за съчетаване на правата пола с различните обувки.

дамски обувки

обувки с права пола

Има няколко вида дължини прави поли които са под, до и над коляното, и всяка от тях изисква добре подбраната обувка. Един пример за добро съчетание е късата пола с ярките обувки с висок или среден ток, а може да са и с равна подметка, но острия нос е задължителен. Пример за доброто съчетание и също черната пола с червените сандали, което ще ви придаде очарователна визия. С късата пола можете и да си обуете и чехлички на ток с платформа, но никога затворени отпред, но добре би било да са допълнени с някакви перли, камъни или мъниста по тях. За същото ви това облекло биха подхождали също и ботите с токчета, както и ластичните велурени ботуши. Кецовете както и спортните боти не са за предпочитане, оставете ги за дънките.

За полата с дължината до коляното добро попадение би било да си обуете токче със средната височина, от вечната класика. Забравете за балеринките и еспадрилите, те са за късите ви панталонки. Истината е, че правата пола с тази си дължина се съчетава идеално с почти всеки вид обувка стига тя да е на ток, платформа или равно ходило удебелено в предницата си, но не допускайте за себе си да се обувате небрежно.

Дългата права пола е неизменна част от дамското официално облекло, но и с нея не малко от дамите искат да прикрият по някой свой недостатък. Ако си имате уширение в талията, или са прекалено слаби бедрата ви, то забравете за токовете с платформите отпред. Обувките на съвременната дама допълващи този тоалет трябва да са в класическия стил, не много високи, не много изострени, по възможност заоблени. Маратонките и спортните обувки са грозно допълнение, отхвърлете ги за дънките и панталоните си.

Ако искате да се заглеждат в краката ви, експериментирайте и носете цветните обувки, като препоръчителни цветове са ярките – червено, златисто, сребристо или резида. А за за е пълен ефекта, като допълнение сложете малка чанта, със сребриста дръжка, която ще подчертае съвършенството ви на истинска богиня!

Не е сложно да се обличаш добре, трябва ти мъничко вкус, и малко глезотийки с нови и модерни нещица.