Няколко съвета за дамите с пухкави крачета

Всеки човек има своето индивидуално телосложение, но и си има своята индивидуалност в широчината на краката. Има жени с по-тесни крачета, които доста трудно си намират обувки, но има и дами с доста по-пухкави от нормалното крак, и съответно и те са доста затруднени докато уцелят своята точна обувка. Ако е за лятото, е доста по-лесно откриването им, защото доста от моделите са понадлежащи на корекции, като съответно е възможно тяхното свивате и разпускане посредством лепенки или катарами, но при пролетно есенните обувки почти не е така, а са предимно с връзки, които целят корекцията на модела в неговата широчина, но това не винаги помага. И тъй-като на нас са ни доста известни проблемите да дамите с по-пухкавите крачета, то искаме да ги уведомим, че в сайта и магазин Hitobuvki, вече са пуснати над 73 дамски модела, които са доста разтягащи се, и съответно нагаждащи се по пухкавите дамски крачета. Този вид разтегливи дамски обувки са предимно от италиански стречови кожи, като превода на думата стреч е фактически ластик. Така че дами, не оставайте обузкуражени, ако никой друг не е помислил за вашето удобство, то Hitobuvki е винаги насреща!

А сега вече е време да ви кажем, че точно тези меките и еластичните обувки за жени, можете да ги откриете в магазина както на различно високи платформи, така и на токчета които също се различават по форма и височина, а нещото което най-би ви зарадвало, е  това, че техните токове са изцяло изляти, нямат капачета а на вас дами не би ви се наложило да ги подменяте! Но все пак, както всяка една нова обувка, първоначално може да ви притеснява ширината, но точно след 15-20 минутното им носене, меката им разягаща се кожа, ще заеме точната форма на вашето пухкаво нежно краче!

И тъй като има и дами, които на младини са спортували доста спортове като лека атлетика, аеробика, баскетбол или други видове спортове, и с времето са получили уширяване на глезените или прасците, те също имат трудности при намирането на зимните си обувки. Точно на тези момичета трябва да изясним, че в Hitobuvki има и уширени в глезените боти за дами, с елегантна линия, има и с всекидневна линия, но има и доста ботуши с уширения при прасците, които също са от тези меките италиански разтягащи се ластични кожи, така че мадами не се безпокойте, няма да ви оставим да ходите боси през различните сезони, а не само че няма да ходите боси, но и ще сте с подбрано удобен модел, през всеки сезон, независимо то това, че сте с пухкави или слаби крака!